реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Завтра вводиться воєнний стан

"Дубеля у сесійній залі не було. Зайнятий десь, чи мо' хворий?, - іронічно написав на своїй сторінці у Фейсбук президент Чернігівської регіональної торгово - промислової палати Костянтин Іванов про підсумки голосування у Верховній Раді за введення воєнного стану. - А от із Микитасем реальна інтрига - у залі був, але за воєнний стан не голосував. Решта наших обранців від Чернігівщини, підтримали рішення, дяка їм усім".

Верховна Рада проголосувала за проект Закону про затвердження Указу президента України "Про введення воєнного стану в Україні"

Від партії "Блок Петра Порошенка" проект підтримали 120 депутатів, не голосували чотири, були відсутніми 10. Тих, хто був проти чи утримався не було.

У "Народному фронті" воєнний стан підтримали 64 нардепів та 17 були відсутніми.

В "Опозиційному блоці" не знайшлося прибічників введення воєнного стану. Проти проголосував 21 депутат, не голосувало — три, були відсутні 14.

23 нардепи від "Самопомочі" проголосували "за" воєнний стан. Не голосував один депутат та утримався теж один.
Партія "Відродження" проголосували так: за — 3, проти — 1, утрималися — 0, не голосували — 1, відсутні — 19.

Фракція Радикальної партії Олега Ляшка загалом проголосувала "за" воєнний стан — 16, не голосували — 2, були відсутні — 3.

У "Батьківщині" противників прийняття цього рішення не було. За проголосували 13 нардепів, не голосували — 2 та були відсутні 5 нардепів.

У групі "Воля народу" були відсутніми 9 нардепів, а "за" проголосували 8. Не голосували — 2.

...Проте гидко було дивитися і слухати, як Олег Ляшко та Юлія Тимошенко зі своїми підляшками блокували трибуну з самого початку розгляду питання, вимагаючи перерви. Перерви, не почавши роботи. І все кричали про вибори. Дивно, але чомусь і росіяни саме про вибори волають, як їх представник у Раді Безпеки ООН. Чому таке співпадіння?

Після ж громогласного Ляшка, який по-дурному обурювався обмеженням права на освіту під час введення воєнного стану - хотілося плюнути. Невже не розуміє, що в час воєнних дій, якщо вони почнуться, таки школи не працюватимуть? А матюкання та образи Президента своєї держави - то взагалі дно. До речі, я не чув, щоб так само ляшки та підляшки, тимошенківці та регіонали ображали Путіна... Соупадєніє? не думаю,- як каже відомий московський пропагандист геббельс- ТВ.

Історик Павло Подобєд: "Слухаю виступи депутатів "Батьківщини", Радикальної партії Ляшка,решток "Опоблоку" і хочеться ввести воєний стан прямо в залі Верховної Ради".

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Павло Подобєд, Юлія Тимошенко, воєнний стан, Василь Чепурний, Костянтин Іванов, Олег Ляшко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar