реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Канцлєрша і блазень

Св'ятий Боже!

Порятуй Україну від парламентсько-президентської системи, а тим більше не дай Боже парламентської, а від путінорашки ми вже якось відіб'ємось!

Блазні ,ніхто з них, жодного разу не назвав прізвища Путіна як агресора і злочинця. Про захоплених хлопців-моряків теж ніхто не згадав. Першого заступника голови ВРУ Ірину Геращенко під час її виступу юлєдепутат Власенко обізвав брудною лайкою. «Рівень» парламентарів...

Канцлєрша Тимошенко і блазень Ляшко грудьми захищають інтереси Путіна, Самонеміч ржуть як коні, опоблок тихо сміється збоку... Момент істини і вибуху путінських консерв! Ці дії набагато красномовніші, ніж розвішені за мільйони гривень на білбордах обіцянки фальшЮлі про інтеграцію в ЄС і НАТО.

Запам‘ятайте, добре запам‘ятайте, хто сьогодні зривав захист України. Слів не вистачає, наскільки огидні кремлівські агенти у залі ВР України. Завдання в гнид було затягнути рішення і зірвати підсилення позиції держави Україна на засіданні РБ ООН. Дивуюся, скільки є неадекватів -путіноїдів , що ненавидять Україну і при тому мають мандат депутата ВР України. Саме тому й потрібен (реальний а не усічений) військовий стан - аби заткнути пельку поцрєотів-путіноїдів .

Зіновій ГУЗАР



Теги:агенти Москви, Олег Ляшко, воєнний стан, Юлія Тимошенко, Зіновій Гузар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar