реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зламаний Аласанія

Зураб Аласанія давно зламався! Несіть іншого.

В Києві пройшла Хресна хода на відзначення 1030-річчя Хрещення України-Руси, організована Київським Патріархатом, за єдину помісну церкву, пройшов найбільший Хресний хід в історії України. За різними оцінками в центрі Києва на молитву зібралося від 65 до 150 тис. В Хресній ході за незалежну від Москви Українську православну церкву взяло участь більш ніж утричі більше учасників аніж у вчорашній ході прихильників Московського Патріархату.Такі важливі заходи в Києві. Вони стосуються не лише якоїсь невеликої групи віруючих. Вони стосуються дуже багатьох важливих процесів в країні, пов'язаних з утвердженням незалежності України. Вмикаю UA:Перший,керівник Зураб Аласанія (Zurab Alasania) ,де ж іще, яке не на Суспільному? А там іде фільм "Дивна подорож Мері Брайант"....

А сьогодні прочитав оправдання Зураб Аласанія нетрансляції : "Україна є світською державою і церква відділена... ..більшість жителів України не є вірянами чи прихожанами тієї чи іншої церкви взагалі. Більшість - не просто переважна, а 9 з 10."..."присутність «першої пари» "... Пояснення, звичайно, повне дно, до того ж, маніпулятор з нього слабенький.

Я грекокатолик, але дуже бажаю, щоб православні отримали автокефалію і вболіваю за це! Зураб не патріот, тому йому, мабуть, цього не зрозуміти...Карту України без Криму показати Зураб вміє, але не показує загальнонаціональний захід, що має більше відношення до світськості, ніж до релігійності. Юлю з її маячнею про війну показати Зураб вміє, але не пустив трансляцію Хресної ходи, тому що там би занадто часто показували Президента? Це вже який рівень кричущої некомпетентністі і цілковите нерозуміння / нездатність у медійників UA:Перший ? Більшість - не просто переважна, а "9 з 10" не є вірянами- це не просто неправда, це дно. Якщо події такого рівня значимості для держави та суспільства не транслювати на державному каналі (він же ж державний, так?), то тоді треба керівництву каналу або хрестика зняти,або труси надіти. І взагалі те керівництво - Зураб Аласанія не на своєму місці. А не засланий він, як Надя, чи Міхуїл ото козачок?

Зіновій ГУЗАР



Теги:Зіновій Гузар, хресна хода, суспільне, Зураб Аласанія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar