реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Зіц- голова фірми Мірошниченка озвучив виправдання свого шефа

"Сіверщина" вже писала про наміри структури головного регоінала області Анатолія Мірошниченка забрати собі кілька гектарів чернігівської земельки - з викриттям цих намірів виступив народний депутат України Владислав Атрошенко.

Через тиждень, після провалу голосування у міській раді, з незграбною спробою спростування виступив Олексій Дем'яненко - колишній прес- секретар нардепа- регіонала Маньковського, помічник А.Мірошниченка. Тепер він у Мірошниченка числиться директором ТОВ "ПМК - 59".

Про цього історика - директора читайте тут: http://siver.com.ua/news/buv_sobi_khlopchik_oleksij_abo_rejderstvo_po_regionalivski/2014-11-27-15777
Ось виклад прес- конференції з точки зору інтернет- видання "Чернігівщина: події і коментарі".

Під час 45 сесії Чернігівської міської ради новостворена компанія ТОВ «ПМК-59» намагалася протягнути питання про внесення змін до Генплану міста, щодо 3.8 газемлі біля Ялівщини, хоча не мала жодних прав на цю земельну ділянку.

Це з’ясувалося під час прес-конференції 5 грудня, на якій виступав директор ТОВ «ПМК-59» Олексій Дем’яненко.

Земельна ділянка, на якій ТОВ «ПМК-59» планувало будівництво не є їх власністю і навіть не взята в оренду у дочірнього підприємства «ПМК-59» ВАТ «Чернігівводбуд», на яке й оформлені акти постійного землекористування. Як з’ясувалося, фірма ТОВ «ПМК-59» володіє лише об’єктами та адміністративними будівлями на цій території.

За словами Дем’яненка, представники ТОВ «ПМК-59» планують поставити на порядок денний наступної сесії питання про взяття в оренду цієї земельної ділянки. Або виступити з пропозицією придбати її.

«Причиною того, що фірма відтягувала взяття землі в оренду стало проходження багатьох етапів перед початком забудови»,- відзначив Олексій Дем’яненко.

Зокрема, по словам Дем’яненка, для початку треба було отримати дозвіл на внесення змін до Генплану міста. Після, Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто», який розробляв Генплан Чернігова, мав оглянути територію та зробити свій висновок, чи можна там будувати багатоповерхову забудову. На основі цих висновків, буде проводитися громадське слухання, де громада маж надати свій дозвіл на будівництво, обіцяють забудовники. Після проведення громадського слухання депутати міськради мають прийняти рішення і внести зміни до Генплану задля зміни цільового призначення землі. І лише після всіх цих кроків, по словам Дем’яненка, на розгляд сесії буде подаватися звернення про дозвіл на забудову. Всі ці процеси можуть зайняти від одного до трьох років, стверджують забудовники.

Директор ТОВ «ПМК-59» заявив на прес-конференції, що земля, за законом, має бути надам саме їхній фірмі в оренду, оскільки на ній знаходяться об’єкти, які придбала фірма ТОВ «ПМК-59».

Під час прес-конференції Олексій Дем’яненко також намагався спростувати факти, які нещодавно наводив народний депутат Владислав Атрошенко щодо незаконності дій ТОВ «ПМК 59» . Зокрема Владислав Атрошенко розповідав, що ця скандальна земельна ділянка знаходиться на березі річки Стрижень, проте Дем’яненко заявив, що до Стрижня близько 300 метрів.

Тож, під час свого виступу Дем’яненко неодноразово наголошував на тому, що Владислав Атрошенко «займається політичним популізмом, має до цієї земельної ділянки особистий економічний інтерес та необізнаний у даному питанні».

Додамо, що ТОВ «ПМК-59» з’явилося у травні 2014 року і одразу ж викупило об’єкти у ДП «ПМК-59», яким володів відомий в Чернігові бізнесмен Сергій Кнуренко.

Цікаво, що офіційно за ТОВ «ПМК-59» стоять відомі в Чернігові люди – головний регіонал Чернігівщини Анатолій Мирошниченко та обраний свого часу по списикам БЮТ до Київської ради, а нині очільник найприбутковішого комунального підприємства Чернігівської облради Сергій Варнавський. Всі вони як відомо вихідці з міста Прилук, пов’язані так званою бізнес – групою «Європа». (Про зв’язки Мирошниченка та Варнавського читайте в матеріалі «Голова Чернігівської облради Микола Звєрев проти людини головного регіонала Анатолія Мирошниченка»)

Також серед засновників підприємства ТОВ «ПМК-59» значиться ще один прилучанин – депутат прилуцької райради Володимир Тінюков. Саме цей персонаж може вважатися офіційним містком до ще одного політичного героя з Прилук, що укорінився на Чернігівщині – народного депутата Валерія Дубіля. Тінюков - був обраний депутатом прилуцької райради саме від партії «Батьківщина» , також саме він по інформації ПіК буводним з керівників виборчого штабу Юлії Тимошенко під час останніх президентських виборів у квітні –травні 2014 року. А виборчий штаб Тимошенко,як відомо на Чернігівщині очолював ніхто інший як Валерій Дубіль.

Прилучани Тінюков, Мирошниченко та Варнавський є засновниками ТОВ «ПМК-59».

Нагадаємо, що через вимоги бійців АТО всі земельні питання з порядку денного 45 сесії Чернігівської міської ради були зняті. В тому числі і питання про зміну до генплану міста.ПіК




Теги:ПМК - 59, група Європа, пр, Дерибан, Валерій Дубіль, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar