реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Журналісти вимагають відправити міністра у відставку

Незалежна медіа-профспілка України (НМПУ) та Національна спілка журналістів України (НСЖУ) вимагають відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, повідомляє прес-служба Незалежної медіа-профспілки України.

Після побиття журналістки "5 каналу" у спільній заяві НМПУ і НСЖУ зажадали від міністра змусити своїх підлеглих виконати свої обов'язки або піти у відставку.

"Побиття проводилося під час виконання журналістами своїх професійних обов'язків на очах у міліції, що не втрутилася в інцидент. Складається враження, що люди в міліцейських погонах свідомо дали можливість правопорушникам побити журналістів. Цей факт підтверджується тим, що зображення нападників, яке є у журналістів, не зацікавило міліціонерів і для затримання правопорушників не вжито належних заходів", - йдеться в заяві.

НМПУ і НСЖУ наголошують, що подібна практика стала традиційною на території України: "Правоохоронці продовжують відмовлятися відкривати кримінальне провадження щодо нападу на журналістів. А якщо виробництво відкривається, то справи швидко закриваються за надуманим приводом".

За інформацією користувачів Мережі, на фото - Артур Володимирович Марабян, заслужений майстер спорту з кікбоксингу, заслужений тренер України, чемпіон світу - 1993, 2001, 2005 (версія WKA). Саме він побив журналістку "5 каналу.
День



Теги:побиття журналістів, НСЖУ, Мітинги, міністр Захарченко, опозиція, толерантність


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Не лише міліція, а й інші держслужбовці зарплату отримують, а обов'язки не виконують.
avatar
3
angor, согласен, работа милиции на лицо! здесь никакой фильм не поможет авторитет милиции поднять, если они и дальше будут работать на власть и олигархов! так по-мимо фильма еще хотят зарплаты повысить и учится заграницу отправлять. вот так, мы их содержим, а они даже не пошевелились, когда журналистов избивали, удивительно, как еще не помогли!
avatar
2
Донецька мусорня - а вона уся нині донецька - найбільші бандити в Україні. Гаьба таким!
avatar