реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Журналіст запропонував газівникам ввести абонплату на читання сайтів

Оригінально відповів відомий чернігівський журналіст Олег Головатенко на пропозицію прес- служби "Чернігівгазу" висвітлювати = відбілювати дії олігархів, які привласнили газові мережі.

Шановна пані Наталіє!
Шановний Чернігівгаз!

У відповідь на Ваш лист маємо запевнити, що SVOBODA.FM завжди і з найвищим ступенем відповідальності у своїй інформаційній політиці ставиться до проблем "350 тисяч сімей і майже 3 тисяч підприємств Чернігівської області", які щоразу виникають в результаті "емоцій" олігархів-монополістів і подальших домислів "незалежних" регуляторів на догоду згаданим емоціям.

Не далі як в понеділок ми брали участь в інформаційному заході з даної проблематики, де дійсно мав місце інформаційний привід, за участі депутатів місцевих рад і очільників ОСББ. Анонс знаходився у відкритому доступі на сайті "Чернігівський монітор". Тобто, на захід могли завітати і ви, а журналісти могли б отримати більш об'єктивну картинку.

На превеликий жаль, редакція не бере участі у заходах з відсутнім інформаційним приводом або у піар-заходах з відбілювання "страждань" монополіста на безоплатній основі.

По-перше, це нелогічно.

По-друге, глядача і читача мало цікавить "кухня" Чернігівгазу. Його цікавить результат процесу, який споживач ВЖЕ оплатив з власної кишені за завищеним антиринковим тарифом. А не нові платіжки з дивним підведенням бази під їхню доцільність. Тобто, медіа і споживачів їхнього продукту цікавлять лише процеси лише з точки зору конкурентного ринку. Або монопольні антиконкурентні явища, які є прямим недоглядом "незалежних" регуляторів і Антимонопольного комітету.

По-третє, після відвідин вашого заходу нам довелося б дотриматися інформаційного балансу у поданні матеріалу. Наприклад, співставити "кухню" Чернігівгазу з кухнями мобільних операторів і ЗМІ. Дійшовши логічного висновку, що встановлення Вам абонплати на читання місцевих сайтів є критично необхідною передумовою для розвитку незалежних медіа регіону.

Отже, нам дуже шкода, що у компанії-монополіста виникають подібні складнощі з поданням власного іміджевого матеріалу.
Сподіваюся, це є ненавмисним наслідком монопольного світосприйняття, а не умисною спробою протидії демонополізації і підміни понять в медіа.

З повагою
директор ТОВ "ТРК "SVOBODA.FM"
Олег ГОЛОВАТЕНКО



Теги:олігархи, свобода слова, Чернігівгаз, Олег Головатенко, абонплата


Читайте також



Коментарі (0)
avatar