реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Зеркальце" митрополита Павла- Мерседеса

СВЄТ МОЙ ЗЄРКАЛЬЦЕ, СКАЖИ: "Я ЛЬ НА СВЄТЄ ВСЄХ МІЛЄЄ, ВСЄХ РУМЯНЄЙ І БЄЛЄЄ?"

Там де Пшонка учився, цей дядько викладав! Не пройшли спільні п'янки даремно! Яка конфесія - такі і "святі" на іконах!

Надивився Паша Мерседес на зображення путіна з кірілом та шойгу у "главном храмє вс рф", у тому, що бісівське капище війни в москві!

Задавило жабенятко: "теж хочу у церкві бути намальований! І щоб ці людішки приходили! І щоб лобизали!"
А щоб начальство не сварило, дай умилостивлю його! Одним миром помажу, як кажуть. І наказав біля себе "малітвєніка і аскєта" ізваяти! Буковинський аскет же дуже скромний, він про це навіть не знає: "Царь хароший, баярє плахіє!", - паства схаває!

Ну а щоб було повне "соупаденіє" з іконою "Три Святителі", то ще "папєрєдніка" наверх!

"Ну тепер точно буду в небі!", - подумав Паша і наказав до пори до часу значок мерседеса на білому клобуці не домальовувати!

А вам тут війна в голові, волонтерство, світла у вас нема! Все про земне та суєтне помишляєте, грєшніки? Люди, он, про небесні вєщі клопочуться! А ви: "Пшонка, Пшонка!" Люди входять в історію! Заживо собі ікони малюють!
Тепер хоч розумієте, чого воно таке грустне було, як у неділю об'являло, що не хоче їм оренду Успенського Собору держава продовжувати! Воно ж за своє "зєркальце" переживало!

Не фотошоп!
Успенський Собор Києво-Печерської Лаври. Київ. 2022.

Роман ГРИЩУК

Від редакції: хто не в курсі тонкощів - на так званій іконі зображені митрополити Володимир Сабодан, Онуфрій Березовський та Павло Лебідь. Останні двоє - ще живі...



Теги:УПЦ МП, Московська церква, сабоданіти, Роман Грищук, Онуфрій Березовський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar