реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Земельні афери: досить бити по хвостах!

Одного не зовсім прекрасного дня в державну службу по землі приїхали працювати 15 нових співробітників. І все б нічого, але дивувало, що всі вони з одного міста - з Броварів, що під Києвом. Міста, звідки їздив до нас в область на роботу голова ОДА Володимир Хоменко.

Тепер бачимо частину результату того призначення молодої земельної команди... Вашій увазі - офіційне повідомлення прокуратури. До речі, а як же бути з тими призначенням і з начальницею обласного управління Держземагенства? Може, досить прокуратурі бити по хвостах?

"Як засвідчили результати прокурорських перевірок, посадовими особами Головного управління Держземагентства в області, усупереч вимог Земельного кодексу України, у приватну власність жителів інших регіонів передано 8 га сільгоспугідь державної власності вартістю понад 1 млн. грн. на території Іванівської сільради поряд з с. Количівка.

На заваді незаконним рішенням не стало те, що ці землі підлягають включенню у межі села Количівка для житлової та громадської забудови, про що вже був наявний розроблений проект землеустрою щодо зміни меж населеного пункту та генеральний план.

З метою повернення землі та забезпечення її подальшого цільового використання прокуратурою області пред’явлено позови, які перебувають у провадженні суду.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області"



Теги:прокуратура Чернігівської області, Количівка, Володимир Хоменко, Держземагентство, Земля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar