реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Зеленському оголошено народну підозру

Під стінами будівлі Офісу президента України в Києві ввечері у понеділок, 28 червня, відбулася акція протесту під назвою "Дії Зеленського - зрада державних інтересів України". Учасники вимагали розслідування провалу спецоперації із затримання найманців з ПВК "Вагнер" у Білорусі влітку минулого року. Про це повідомляє Дойче Велле

Ініціаторами акції протесту та вручення президентові Зеленському "народної підозри" стали громадські організації "Рух опору капітуляції", "Демократична сокира", "Сила громад". Їх підтримали ветерани добровольчих батальйонів, що брали участь в антитерористичній операції на Донбасі. За оцінками, на акцію прийшли понад тисячу мітингувальників. Учасники протесту тримали в руках гасла із застереженнями президенту України щодо кримінальної відповідальності, вигукували гасла "Зелю - геть!", "Відставка!", "Імпічмент!".

Один з лідерів "Руху опору капітуляції", ексдепутат Верховної Ради Андрій Левус закликав присутніх та "патріотичні сили" України провести термінову мобілізацію і вивести на вулиці максимальну кількість громадян, аби домогтися від правоохоронців порушення провадження за фактом зізнання Зеленського в передачі ним конфіденційних відомостей про спецоперацію із затримання членів ПВК "Вагнер" правителю Білорусі Олександру Лукашенку. Левус також закликав домагатися громадського розслідування та суду в цій справі.



Теги:Лукашенко, команда ЗЕ, Вагнер, Андрій Левус, рух опору капітуляції, гібридна війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar