реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Зеленський має піти!

Добре пам‘ятаю ті часи, коли я ставив на голосування і ми, всупереч шаленому спротиву, проводили через Верховну Раду України антикорупційне законодавство, електронне декларування, створювали антикорупційні органи та Антикорупційний суд.

Добре пам‘ятаю як я заповнював та оприлюднював першу електронну декларацію.

Саме ці наші рішення і лягли в основу міжнародної підтримки України, отримання безвізу та створення потужної міжнародної антипутінської коаліції.

Натомість Зеленський і його фальшиві «слуги народу», в змові з олігархами, звинуватили нас в корупції, обманули людей, бо про «чесного Голобородька» трубили усі ЗМІ.

Вони прийшли до влади під нібито антикорупційними гаслами а насправді послідовно та систематично знищують усю створену нами антикорупційну систему.

Велика афера відбулась. Маски паяців скинуто. Казна пуста, армія розвалена та дезорієнтована, податкова система держави зруйнована, митниця лише номінально стоїть, а насправді через неї йдуть шалені потоки контрабанди, фактично перестала працювати система ProZorro.

Нині Конституційний Суд фактично відмінив усю антикорупційну реформу. І олігархи зі своїми слугами тепер можуть безкарно грабувати країну і людей.

Наслідки для України можуть бути катастрофічними. Україна втрачає безвіз. Ця позиція Європи уже доведена до відома влади України дипломатичними каналами. А далі буде…

Конституційний Суд створив загрозливу ситуацію для існування Держави. «Турборежим» та непрофесійність влади, нездатність Зеленського керувати Державою поставили країну на межу прірви, і за це доведеться нести відповідальність.
Зеленський має піти!

Андрій ПАРУБІЙ



Теги:Андрій Парубій, Зеленський, Конституційний суд


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Хоть и грубо, перепрошую, но точно.... обычная безмозглая......
avatar