реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Зеленський дав вказівку садити Порошенка!

ОГПУ і Печерський Суд дали «добро» на арешт.

«В Офісі генпрокурора підписали клопотання про арешт п'ятого президента Петра Порошенка, а Печерський суд столиці дозволи затримати Порошенка, щоб доставити його в суд для обрання запобіжного заходу». Це означає, що влада хоче провести затримання Порошенка просто в аеропорту одразу після прильоту.

Також Зеленський скликає РНБО на середу, 29 грудня. Головним завданням засідання буде введення САНКЦІЙ проти Порошенка та його активів.

Паралельно з цим відбуваються інші процеси. Агресивна активність Росії, накопичення військ та так звані «вимоги» до Заходу щодо України. Фактично РФ буде ставити питання про повноцінну імплементацію «формули Штайнмаєра».

Зеленський, який так хоче заглядати в очі Путіну може спокійно на це погодитись. І далі…хто може реально завадити цьому плану? Якщо будуть посадки політичних опонентів, то відповідно НІХТО.

Зеленський, який втратив залишки легітимності та підтримки населення йде на відверту зраду країни та повний «бєспрєдєл». Вигодонабувачем і посади Порошенка, і всі інших речей буде Путін і Кремль.

Дійсно, темні часи в країні.

Андрій СМОЛІЙ



Теги:команда ЗЕ, Андрій Смолій, підозра Порошенку, агенти Москви


Читайте також



Коментарі (0)
avatar