реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Зброя - російська, терористи - російські

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков продемонстрував зброю російського спецназу, вилучену в ході проведення антитеррористичкой операції в Слов'янську 6 травня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

" Під час бою з великої терористичною групою в рамках проведення спецоперації в Слов'янську, було вилучено зброю. Це зброя російського спецназу", - зазначив Аваков.

Командувач Нацгвардією Степан Полторак заявив, що приціли на вилучених в ході АТО кулеметах в Україні не використовуються.

"Це приціл останнього покоління. Такий кулемет і такі приціли знаходяться на озброєнні саме підрозділів спеціального призначення. А це свідчить про те, що в ході проведення спецоперацій беруть участь представники іншої країни... зброя явно не зі складу, а вже побувала не в одному бою", - сказав Поторак

Аваков також продемонстрував кулю калібру 12,7 мм, яка використовується в снайперської гвинтівки.
"А така зброя знаходиться на озброєнні підрозділів спеціального призначення. І то, далеко не у всіх, а лише в елітних підрозділах, які виконують серйозні завдання. Ця куля - це "політичне" доказ. Цей доказ доводить присутність тут іноземних військ, диверсантів. Конкретніше - Російської Федерації", - підкреслив міністр МВС.
РБК Україна



Теги:Аваков, зброя Росії, російсько- українська війна, російська окупація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar