реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зброя має бути в кожному будинку

Жінка у Бучі пішла подивитись на колону окупантів та отримала кулю просто так. Чоловіка, нестарого ще, зв'язали, вивели з дому та застрелили. І так само з молодими пацанами, які не могли чи не хотіли евакуюватись. Взяли та застрелили.

А тим херсонцям, які в перші години вторгнення з'явилися у військкомат, тільки до кінця дня видали іржаві автомати і по пару магазинів патронів.

А в багатьох містах та селах мужики й хотіли б, але що? Але як?

Цікаво, а як склалися б справи, якби у КОЖНОГО громадянина була вдома хоча б легка стрілецька зброя?
Чи вдалося б довго втримати Херсон силами сотні людей? Чи вийшло б заїхати в село на "Тигрі" і втрьох піти курей тягати у бабки? А магазин грабувати? А вночі стояти у місті у дозорі?

У Києві після вторгнення АК та РПК з патронами роздавали просто всім охочим, під слово честі, що повернуть через 10 днів після кінця війни.

ЗБРОЯ ПОВИННА БУТИ У КОЖНОМУ БУДИНКУ, І КОЖНИЙ ОБОВ'ЯЗАНИЙ ВМІТИ ЇЇ ЗАСТОСУВАТИ.

Завдання Народу – зрозуміти, що це НЕОБХІДНО. Чувак, продай свій ідіотський айфон за тисячу доларів, купи андроїдний телефон за 250 і на різницю - ствол і патрони. Сходи в тир, до інструктора. постріляй. І будь готовий цю штуку застосувати по тому, хто прийшов зґвалтувати твою дружину на очах твоєї дитини, а потім вивести тебе на вулицю, поставити тебе на коліна і вистрілити в потилицю. Адже ти міг би відправити на той світ кількох з них. А за допомогою озброєних сусідів – відбитися.

Ці кілька сотень баксів - це не про "хочеш постріляти - йди в армію" або "у дитинстві у війнушку не награвся", це про те, що озброєного тебе набагато складніше змусити зробити те, чого ти не хочеш. І набагато складніше прийти до тебе та забрати все, що тобі дорого. Чи хтось досі думаєте, що це неможливо і "у нас цього не станеться"? Вже сталося, і станеться ще більше. Це не питання хобі або дивного бажання мати зброю. Це інструмент забезпечення базової та універсальної потреби людини – безпеки, своєї та близьких. Це інструмент, який перетворить землю навколо тебе на палаюче пекло для загарбників. І, швидше за все, змусить його відмовитись від нападу. Не можна повністю покладати забезпечення своєї головної потреби на якихось інших людей. Кожен повинен мати можливість вбити свого ворога САМ.

Зброя має бути у кожному будинку!

Олександр ЦИГАНЕНКО



Теги:широка війна, право на зброю, Олександр Циганенко, зброя


Читайте також



Коментарі (0)
avatar