реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Збій у "Приватбанку"

«ПриватБанк» після збою в роботі своєї системи повністю відновив її стабільну роботу. А списані помилково гроші повернули клієнтам. Про це йдеться в повідомленні фінансової установи у Facebook.

«Повністю відновили стабільну роботу системи і повернули кошти кожному клієнту. Наші колеги працювали не покладаючи рук, щоб виправити технічний збій», – сказано в дописі.

Також у фінансовій установі вибачилися за інцидент. Про це пише "Главком"

Як відомо, у суботу, 26 червня, у клієнтів «ПриватБанку» повторно списалися гроші з карток за операціями 23-24 червня. Кошти обіцяють повернути протягом доби.

Раніше Національне антикорупційне бюро повідомило про нові підозри колишньому топменеджменту комерційного «Приватбанку» за розтрату 8,2 млрд грн напередодні його націоналізації. Один із підозрюваних є колишній голова правління Приватбанку Олександр Дубілет.

Наприкінці лютого НАБУ вже повідомляло про підозру Дубілету.

23 лютого трьом колишнім високопосадовцям ПАТ КБ «Приватбанк» повідомили про підозру в розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем. Зокрема, вчиненій за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах, та у службовому підробленні. Йдеться про розтрату 136 млн гривень.

Генпрокурорка Венедіктова підписала підозру найближчому співробітникові та фінансовому менеджеру олігарха Ігоря Коломойського Володимиру Яценку, а при спробі вилетіти з країни Ситник і «Украерорух» примусово повернули літак із підозрюваним у Бориспіль.

22 лютого українські правоохоронні органи провели спецоперацію в справі «Приватбанку». В міжнародному аеропорту «Бориспіль» посадили літак, на якому летів один із колишніх топменеджерів.



Теги:команда ЗЕ, хакерська атака, Коломойський, ПриватБанк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar