реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Завтра Майдан вимагатиме відставки Соколова

За рішенням обласного штабу національного спротиву завтра, 28 лютого, відбудеться мирне пікетування сесії Чернігівської міської ради з вимогою відставки міського голови Олександра Соколова.

Колишній перший секретар обкому комсомолу, недавній член Партії регіонів, підлеглі якого займалися організацією мітингів на захист кривавого режиму Януковича та їздили на харківський з'їзд по утворенню "Украинского фронта", Олександр Соколов цинічно ігнорував вимоги чернігівського Майдану. І, як керівник міської ради, причетний до його розгону - начальник юридичного відділу Павло Вовк зробив подання від міської ради про знесення євромайдану.

Спілкуватися з майданівцями міський голова відмовився, назвавши їх шизофреніками.

В той же час у місті роками не вирішуються нагальні проблеми благоустрою - навіть освітлення в центрі міста відсутнє, не кажучи про розбиті тротуари та дороги. Корупція при виділенні земельних ділянок процвітає.

Початок пікету - з 9 години 30 хвилин.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву



Теги:пікет, Олександр Соколов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Не забудьте порахувати його статки: дома, костюми по 2000 у.о. та все інше. Прийшов в мери у старому совєтському "кустюмі" за 20р. хай в ньому і піде, а не з Ради прямо на Канари!
avatar