реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Затримано військового хабарника

Співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками військової прокуратури Чернігівського гарнізону затримали помічника начальника інженерно-аеродромної служби тилу Харківського університету Повітряних сил Міністерства оборони України за вимагання та отримання ним хабара.

Як з’ясувалося, зазначена службова особа вимагала у іншого військовослужбовця 10 000 грн. за неповідомлення про причетність останнього до скоєння злочину та вирішення питання про непритягнення його до кримінальної відповідальності.

Військовослужбовець вирішив добровільно повідомити до правоохоронних органів про факт вимагання у нього хабара.
Співробітники СБУ затримали хабарника після отримання ним частини обумовленої суми. Правопорушника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону стосовно військової службової особи порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 368 (одержання хабара, поєднане з вимаганням) Кримінального Кодексу України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Слідство триває.

Шановні громадяни! Нагадуємо вам, що в Управлінні СБ України в Чернігівській області діє "телефон довіри" — 676-208.
“Телефон довіри” у підрозділі військової контррозвідки СБ України в Північному регіоні — 676-656.
За цими номерами жителі Чернігівщини мають можливість повідомити про корупційні діяння посадових осіб та факти хабарництва.

Прес-група Управління СБУ
в Чернігівській області




Теги:телефон довіри, Харківська область, СБУ, армія, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar