реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Затримано голову Городнянської РДА

За даними "Сіверщини" затримано за підозрою в отриманні хабара голову Городнянської районної державної адміністрації Висоцький Юрій Віталійович.

1976 року народження, освіта вища. Закінчив у 1999 р. Чернігівський технологічний інститут за фахом менеджер організації, менеджер.

З липня 1999 р працював головним економістом бухгалтерії райфінуправління, з листопада 2000 р. – головний спеціаліст райфінуправління, з січня 2003 р. працював експертом Городнянського відділення Чернігівського РУ «Приватінвест», з лютого 2003 р. - начальник фінансового управління Городнянської райдержадміністрації, з травня 2005 начальник Городнянського відділення Чернігівської обласної дирекції АТ Райффайзен Банк «Аваль».

З червня 2012 р. – по цей час голова Городнянської райдержадміністрації.

За даними "Сіверщини" затриманого уже випущено.






Теги:городня, відведення землі, Городнянська РДА, хабар


Читайте також



Коментарі (8)
avatar
1
Я его еще по политеховской общаге помню, редко, жлобливое г..но (торговало спиртом в общаге). Не повезло тебе Городнянщина с такими руководителем))
avatar
2
Юрій Висицький, голова Городнянської РДА. Він же голова Городнянської районної організації "Партії регіонів. Як на мене, адекватний керівник і не погана людина. Хабарями при нинішній владі нікого не здивуєш. Не краде і не бере тільки той, кому нічого не дають. Цим нікого не здивуєш. А розмір хабаря говорить про злиденність таких регіонів, як городнянщина. Під Києвом сільські голови від такої суми морди відвертають. Що ж, за скоєне потрібно відповідати. Ціково інше. За даними інтернет-видань "здав" його Городнянський міський голова Андрій Богдан. Такий же "регіонал". А першим заступником у Висоцького працює Микола Силенко, племінник Богдана. Теж однопартієць. Те, що тут якось не по-партійному, навіть нема сумнівив. Могли ж просто принципово зупинити Юрія Віталійовича, відвернути від злочину. Без допомоги УБОЗУ та прокуратури. Чи прагнення до владних вершин затьмарило усі інші людські якості? Тому я ще і ще раз усвідомлююсь, що усі вони - павуки в банці.
avatar
3
Риг у рига дубинку вкрав. На жаль, будуть затримувати таких ось дрібних чинуш (для показухи та імітації боротьби з корупцією), а різні бойкі та колеснікови та сотні інших тим часом відкрито крастимуть сотні мільйонів. Не впевнений, що цього посадять на реальний термін.
avatar
4
У зв'язку з потребою детальної перевірки твердження про конфлікт інтересів останнє речення з публікації знято редакцією.
avatar
5
Петро Верхуша Про конфлікт інтересів між Висоцьким та Богданом я почерпнув із "Сіверщини" та інших виданнях з посиланням на ту ж "Сіверщину". І мій коментар що до зазначених подій був майже виключно із посиланням на дане джерело інформації. Чому кажу майже, бо взагалі конфлікти все ж мали місце. І не принципово, хто там кого здавав. Врешті, - це громадянський обов"язок кожної чесної людини. Але я готовий публічно вибачитись перед Богданом, якщо це не так і таким чином зачепив його самолюбство. Проблема тут глибша. І стоїть вона в площині корумпованості нинішньої влади на чолі із "Партією регіонів".
avatar
6
Массмедия как всегда старается, ни доказательств ни фактов подтверждения не пишет, зато указывает фамилии, их тоже надо в банку с пауками, готовы разрушить репутацию человека, им на это начхать... Главное сенсация. Если факт взятки не подтвердиться, кто будет извинение просить?
avatar
7
А что было убрано?
avatar
8
Так и нада! Жаль только что настоящих партийцев берут. Но ничего. Теперь партию возглавит Николай - его первый зам. Это настоящий патриот своей Родины. Что не сделаешь ради детей Конотопа, Дубровного, родителей, учителей (директора!!!) В.Дырчина. А на мэра зря опортунисты наезжаете, вы себе памятник якоря заложили в городе, а он целый себе мавзолей строит возле больницы. Жители окраин, тоже не бурчите! Переезжайте в центр - на проулок Волковича, где всегда почищено и подметено - ведь надо хозяину города и будущему главе района (ну пока только гаражик там) на труд ехать.
avatar