реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Все місто вийшло провести героя

З військовими почестями провели в останню путь бійця Ігоря Сергієнка. Сотні жителів Городні прийшли попрощатися зі своїм героєм-земляком. Про це повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук заступник голови Городнянської районної державної адміністрації Олександр Верхуша.

Траурна процесія пройшла практично з одного кінця міста в інший і на протязі всього шляху від дому до кладовища, а це більше 5 км., на тротуарах стояли люди. Весь цей шлях труну з тілом героя побратими несли на руках.
Попрощатися з воїном вийшли вчителі та учні обох шкіл райцентру. Сліз не могли стримати не тільки жінки, плакали чоловіки. Подібної траурної процесії Городня не пам'ятає.

У жалобних заходах взяли участь керівники райдержадміністрації та районної ради, друзі, знайомі, вчителі загиблого.

Військовий комісар Городнянського військового комісаріату підполковник Віктор Бубенцов зазначив, що Ігор Сергієнко віддав своє життя за Україну і виконав свій військовий обов'язок до кінця.

В останню путь провели Гімном України та триразовим пострілом в небо.

"Дуже хочеться вірити, що ця втрата буде останньою для нашого краю і кровопролиття на сході нашої держави в кінці кінців припиняться", - пише Олександр Верхуша.

Вічна пам'ять Герою!



Теги:АТО, городня, російсько- українська війна, Городнянська РДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar