реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

ЗАТ "Влада" і ЗАТ "Опозиція" -- розчленовані!

7 вересня в самому центрі Чернігова був «розчленований» труп української політики, в ролі патологоанатома виступив Володимир Андрійченко. За його словами, українська політика «померла» через надмірну кількість пустоти і повітря. Це була перша публічна акція в стилі «політичного трешу» тобто політичного сміття. Сам стиль перфомансу свідчить про те що політика перетворилася на сміття.

Захід виглядав досить неоднозначно: Володимир Андрійченко в білому халаті, гумових рукавичках і зі скальпелем в руках представив журналістам гумову жінку, назвавши її українською політикою. Після цього запропонував встановити причину смерті. Очікуваною причиною смерті виявилася надмірна кількість пустоти і повітря.

«Честно говоря, украинская политика мертва! Любому современному и непредвзятому человеку это ясно уже абсолютно точно. Также современному и непредвзятому украинцу совершенно ясны и причины умирания реальной политики в нашей стране. А просто два закрытых акционерных общества – ЗАО «Власть» и ЗАО «Оппозиция» – умудрились за несколько лет превратить украинскую политику в замкнутую от всех систему. И она – умерла» - такими словами розпочав свій виступ Володимир Андрійченко.

На переконання Володимира зараз українці мають шанс змінити життя на краще. Головне, що треба зробити -- це 28 жовтня на виборах до Верховної Ради проголосувати не за старих політиків і політиканів, а надати перевагу молоді, яка не заплямувала себе корупцією, бездіяльністю і старими радянськими підходами до політики й економіки.

На його переконання, і влада і опозиція вже показали свою неспроможність щось змінити. Тому їх необхідно «викинути» на задвірки історії давши можливість молодим людям із новітнім світоглядом і підходами змінити цю державу на краще.



Теги:Чернігів, вибори -2012, опозиція, округ 205


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Неужели не понятно, что власть проекция общества.
avatar