реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Регіонали через Соколова забороняють агітувати «Батьківщині»?

Влада під керівництвом Соколова готова піти проти закону та сповна використати адмінресурс.

У понеділок 1 жовтня Чернігів відвідає Голова Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк. Планується його виступ на Красній площі і телеміст із 10 районними центрами області.

Про це, відповідно до законодавства, майже за місяць була повідомлена міська рада. Проте зараз за кілька днів до проведення заходу міська влада на чолі з кандидатом від Партії регіонів Олександром Соколовим звернулася до суду з вимогою «заборонити «Батьківщині» проводити мирні зібрання з метою передвиборної агітації 1 жовтня на Красній площі.

Міськрада місяць не могла розгледіти, а зараз розгледіли, що під час заходу ВО «Батьківщина» можуть виникнути порушення громадського порядку, оскільки на той самий час подані заявки від інших організацій на проведення заходів (до-речі, також завчасно). Більш того, працівники Чернігівського УМВС, які якраз цим і мають займатися, не зможуть забезпечити охорону громадського порядку.

Закони України нам гарантують право не тільки на мирні зібрання, а і на проведення агітації у законний спосіб. Але всі ми знаємо, що влада дуже часто вдавалася до незаконних дій. Тож, чи готова влада і зараз у цинічний і незаконний спосіб заборонити агітацію «Батьківщині»? Чи готовий Соколов визнати, що використовує адмінресурс проти Об’єднаної опозиції?

Відповіді на ці питання запрошуємо отримати під час судового засідання, яке відбудеться 28 вересня у Чернігівському окружному адміністративному суді (вулиця Київська, 23, колишнє приміщення школи № 8) у кабінеті № 8. Початок о 11:30

Сергій СЕМЕНЕНКО



Теги:Арсеній Яценюк, Чернігів, опозиція, округ 205


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Рішення суду, можна спрогнозувати, а на біллборді уже написано :- народний депутат від Чернігівщини - Соколов, замітьте не кандидат, а уже депутат.
avatar