реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Застрелився підлеглий Януковича

У Києві у власній квартирі скоїв самогубство підполковник зовнішньої розвідки Збройних сил України.

Як зазначили правоохоронці, закривавленого підполковника у ванній кімнаті квартири знайшла його дружина.

“Спочатку на підлозі ванної кімнати жінка побачила кров, а коли зайшла, то побачиля, що її чоловік знаходиться у ванні у воді та важко дихає. Після цього вона викликала „швидку допомогу“, та намагалась надати медичну допомогу, однак Пришлін С.Ю. помер до приїзду лікарів. На тілі виявлено косогоризональну рану в ділянці ліктьового згину лівої руки. На підлозі ванної кімнати лежав „травматичний“ пістолет „ПМР“ калібру 9 мм, з магазином, в якому знаходилось 6 патронів, й один був у патроннику. Також на підлозі виявлено стріляну гільзу калібру 9 мм. Тіло направлено на судмедекспертизу для встановлення причини смерті. Загиблий проходив службу у зовнішній розвідці Збройних Силах України у званні підполковника”, — зазначили правоохоронці, додавши, що на теперішній час вирішується питання щодо внесення данних про наведену подію до ЄРДР.

Довідково: Слу́жба зо́внішньої ро́звідки Украї́ни (СЗР) створена в 2004 на базі Департаменту розвідки і розвідпідрозділів регіональних органів Служби безпеки України (СБУ) для здійснення розвідувальної діяльності в політичній,економічній, військово-технічній, науково-технологічній, інформаційній і екологічній сферах, участь у боротьбі з міжнародною організованою злочинністю, тероризмом, забезпечення безпеки установ і громадян України закордоном.

Керівник СЗР входить до складу Ради національної безпеки і оборони України і підпорядковується безпосередньо Президентові України.
Експрес



Теги:трагедія, Служба зовнішньої розвідки, розвідник


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Бывший зэкан руководит внешней разведкой. Ура
стреляйтейсь полковнички
avatar