реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Запрацював центр реабілітації фронтовиків

Згідно рішення Чернігівської обласної ради на базі колишньої вузлової лікарні станції Чернігів Південно- Західної залізниці було утворено восени минулого року обласний Центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих.

Наразі, як повідомив керівник закладу Віктор Мозговий, відремонтовано покрівлю, відновлено електропостачання та опалення в приміщеннях. Вже працюють чотири кабінети, в яких надається психологічна допомога та послуги з масажу. Окрема кімната влаштована для дітей учасників бойових дій. За штатом у Центрі – 13 посадових осіб. Планується облаштувати палати денного стаціонару, фізіотерапевтичне відділення, ортопедичний комплекс. Планується, що після цього заклад щодня обслуговуватиме 50 осіб щодня.

Днями на базі закладу проведено представлення проекту «Захисти свою родину». За словами Віктора Мозгового, впровадження цього навчально- тренінгового проекту сприятиме відновленню психологічного здоров’я захисників України, що повернулися із зони бойових дій. Реалізація проекту відбувається за рахунок коштів громадського бюджету участі, який запроваджено Чернігівською міською радою."Голос України"



Теги:психологічна допомога, Чернігівська обласна рада, російсько - українська війна, центр реабілітації


Читайте також



Коментарі (0)
avatar