реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Замість ярмаркування -- політикування

3 червня в місті Мена, що на Чернігівщині, на Червоній площі Чернігівська міська організація ВО "Свобода" проведе збір підписів під відкритим листом до Президента України, Голови та депутатів Верховної Ради України з вимогою дати відсіч наступу на українську мову та зняти з розгляду Верховної Ради України антиконституційний та українофобський законопроект Ківалова-Каліснічєнка № 9073 "Про засади державної мовної політики".

Як відомо, у Мені традиційно на Троїцю проходить районний ярмарок, що й використають політики.
За окремою програмою виступатимуть колективи художньої самодіяльності, відбудуться спортивні змагання, буде влаштовано ігротеку для дітей, діятиме сільськогосподарська виставка-продаж тощо. У Троїцькому ярмарку повинні взяти участь усі підприємства, які успішно працюють на терені Менського району, а сільські та селищні ради у своєму представленні повинні творчо відобразити специфіку своєї територіальної громади.



Теги:українська мова, Троїцький ярмарок, мена


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Олесь Бузина:” Сторонники русского языка должны объявить бойкот продукции олигархов, поддерживающих нацистов” –5-колона окупантів і сайт-«Рускоязичная Україна» готує економічну війну на Україні, мільйонери ведуть мордобій у ВзР, а СБУ – «пресує» українців..УКРАЇНЦІ ПОВИННІ ОГОЛОСИТИ БОЙКОТ РОСІЙСЬКОМОВНИМ !! БЕЗ МОВИ НЕМАЄ УКРАЇНИ.
avatar
2
Російськомовні тут ні до чого - вони такі ж громадяни, Інша справа, порушення державного статусу української мови людьми державними, починаючи з депутатів ВРУ і закінчуючи чиновниками, які (не) стежать за рекламою закладів торгівлі.
avatar