реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Замість "Борцям за волю" - "Всім загиблим"?

На місці пам’ятного знаку «Борцям за волю України» має постати меморіал на честь всіх загиблих на сході країни

Про це під час мітингу з нагоди Дня незалежності України заявив голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко.

— У такий спосіб ми віддамо шану героїчному подвигу наших земляків, які у найтяжчу годину своїм життям заплатили за свободу своєї Вітчизни.

Чернігівці будуть приходити сюди, невтомно дякувати за мирне небо над головою та шанувати загиблих героїв, імена яких будуть викарбувані у граніті навічно, - наголосив Володимир Івашко.

Очільник області запропонував усім долучитися до цієї важливої справи — спорудження Меморіалу на честь загиблих за свободу та незалежність Вітчизни.

Прес-служба облдержадміністрації

Від редакції сайту.

Прес- служба ОДА просто проявила непрофесіоналізм, розіславши таке повідомлення. Адже не може бути, щоб голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко пропонував прибрати пам'ятник Борцям за волю України і замість його поставити меморіал всім загиблим. Всім - тобто і терористам, і російським військовим... А саме це випливає з повідомлення прес- служби.

Так ось уточнюємо - голова ОДА Володимир Івашко виступає за створення Меморіалу захисникам України замість теперішнього скромного і в композиції скрученого козака (поставили, що було під рукою) пам'ятника.



Теги:меморіал, Володимир Івашко, Чернігівська ОДА, День Незалежності


Читайте також



Коментарі (0)
avatar