реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Замах на життя голови?

В ніч з 5 на 6 червня 2017 року в м.Бобровиця сталася надзвичайна подія. Невідома особа (особи?) кинула пляшку з запалювальною сумішшю, так званий "коктейль Молотова" на стріху приватного будинку Бобровицького міського голови Володимира ЯКУШКА. Завдяки випадку, а саме тому, що дружина міського голови прокинулася від шуму розбитого скла (пляшки), розбудила чоловіка і вони локалізували вогонь та викликали пожежників, не сталося більшого нещастя...

9 червня 2017 року я телефоном спілкувався з міським головою і він підтвердив даний факт, також повідомив, що подав відповідну заяву до Бобровицького відділення поліції, але у нього є значні сумніви щодо спроможності поліцейських оперативно встановити винних осіб. Скоєний злочин, звичайно, не додав життєвих сил йому та родині, однак він не збирається писати заяву про дострокове складення повноважень і це жодним чином не вплине на його роботу. Крім того, злочинцями на порозі будинку було написано "каліграфічним подчерком", як висловився сам міський голова, слово - "ЗРАДНИК".

Що це було - спланована акція, тиск на передодні майбутніх виборів до новоствореної Бобровицької ОТГ, помста, це нехай встановить поліція, але...

Я вважаю, що подібні дії не можуть мати жодного виправдання і розумного пояснення, вони є неприпустимим і їх засуджує кожен адекватний член Громади.

Маю величезне бажання, щоб Бобровицький район (ОТГ) славився гідними вчинками жителів, трудовими та військовим звитягами а не актами терору, які вчиняють всіляки ПОКИДЬКИ !

Євгеній ГРОБОВОЙ,

Голова ГО "Народний контроль та правозахист"



Теги:замах на життя, Євгеній Гробовой, Бобровиця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar