реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Загострення: росіяни затримали українського консула

ФСБ РФ затримала в Санкт-Петербурзі консула Генерального консульства України. Про це повідомляє ряд російських ЗМІ, передає УНН.

За повідомленнями ЗМІ, зокрема ТАСС, дипломата затримали нібито за отримання закритої інформації з баз даних правоохоронних органів і ФСБ.

"Федеральною службою безпеки 16 квітня в Санкт-Петербурзі в ході зустрічі з російським громадянином при отриманні інформації закритого характеру, що міститься в базах даних правоохоронних органів і ФСБ Росії, затриманий на місці злочину український дипломат - консул Генерального консульства України в Санкт-Петербурзі Олександр Сосонюк", - цитують ЗМІ повідомлення ФСБ.

У ФСБ заявили, що "дана діяльність несумісна зі статусом дипломатичного працівника і має явний ворожий характер по відношенню до Російської Федерації".

У російській спецслужбі додали, що до українського дипломата будуть застосовані заходи відповідно до норм міжнародного права.

Нагадаємо: США висилають зі своєї країни 10 російських дипломатів. Висилає кількох Польща. Ще раніше це зробила Болгарія. Україна наразі готує відповідь...



Теги:гібридна війна, МЗС, Санкт- Петербург, фсб, шпигуни


Читайте також



Коментарі (0)
avatar