реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Загинув російський бойовик "Моторола"

У Донецьку загинув один із ватажків угруповання "ДНР" Арсеній Павлов, відомий на прізвисько "Моторола". Як стало відомо, вибуховий пристрій в під'їзді російського бойовика закріпили на тросі ліфта. Про це інформує УНІАН.

За свідченнями очевидців, у п'ятому під'їзді будинку №121 по вулиці Челюскінців стався досить потужний вибух. Квартиру бойовика цілодобово охороняли озброєні люди.

Найімовірніше, що в якості вибухівки використовували пластид, а бомбу закріпили на тросі ліфта. "Мені винесло двері в перегородці і рознесло комору. Що у сусідів - я не знаю. Чую крики і що виносять людей", - розповіла одна з мешканок дев'ятиповерхового будинку.

За даними ЗМІ, внаслідок вибуху загинув також охоронець "Мотороли".

Наразі у "ДНР" уже визнали факт загибелі бойовика. Так, відповідну інформацію підтвердив "представник "ДНР" у контактній групі по врегулюванню ситуації на Донбасі Денис Пушилін.

"Інформація підтверджується. Був закладений саморобний вибуховий пристрій. Зараз проводяться оперативні дії. Оголошено план перехоплення по місту", - повідомив Пушилін.

"Відомо, що в районі ліфта (будинку, де проживав Павлов) був закладений саморобний вибуховий пристрій, є кілька поранених людей ", - додав він.

Як стало відомо, У "Правому секторі" відхрестилися від знищення бойовика "ДНР" "Мотороли". Таку інформацію підтвердив на своїй сторінці у Facebook прес-секретар українського об'єднання "Правий сектор" Артем Скоропадський

Зазначимо, що волонтер Роман Донік, посилаючись на інсайдерську інформацію, повідомив на своїй сторінці в Facebook про таке. За його словами, до вбивства бойовика причетна 15 інтернаціональна бригада, а причиною скоєння злочину були особисті образи на адресу абхазьких бойовиків від дружини "Мотороли".

Як пише волонтер, командир відповідної бригади Абхаз (Ахра Авідзба) довго просив у людей з Кремля дозвіл на усунення. "І ось тільки зараз дозволили. Після повернення "Мотороли" з відрядження по зачистці бунтарів у Луганську", - зазначив Донік.

"Моторола" відзначився особистою жорстокою участю у вбивстві та знущанні над українськими військовими.



Теги:Моторола, російсько- українська війна, ДНР


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Собаці - собача смерть!
avatar