реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Загинули при фарбуванні моста

У п’ятницю 12 липня до лінійного відділення міліції на станції Чернігів надійшло повідомлення про загибель на залізничному мосту через Дніпро двох людей. На місце пригоди виїздили Чернігівський прокурор з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері та слідчо-оперативна група.

Встановлено, що під час виконання робіт з підвищеною небезпекою — фарбування залізничного мосту через р. Дніпро на 127 км. перегону Неданчичі-Йолча внаслідок падіння з висоти на землю були смертельно травмовані два працівники Чернігівської дистанції колії, 1970 та 1976 років народження.

Повідомлення за вказаним фактом зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), процесуальне керівництво досудовим розслідування здійснює Чернігівська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері. Вживаються необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставин загибелі людей, зокрема забезпечення відповідних умов праці, додержання вимог техніки безпеки тощо.

Хід розслідування взято на контроль прокуратурою області.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:прокуратура Чернігівської області, Дніпро, транспортна прокуратура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar