реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Заблукалу жінку врятовано!

Надвечір 31 жовтня до Чернігівського прикордонного загону надійшла інформація з Територіального управління МНС у Чернігівської області про те, що на телефон служби порятунку Брянської області в роумінгу надійшов телефонний дзвінок з території України.

Громадянка України Світлана С. повідомила що вона, втративши орієнтацію, заблукала в лісі біля населеного пункту Миски Щорського району Чернігівської області і не знає де вона зараз знаходиться чи в Росії, чи в Україні, та благає їй допомогти.

Негайно на пошуки жінки були направлені дільничні інспектори прикордонної служби прикордонного посту «Гута Студенецька» відділу прикордонної служби «Гірськ».

Близько години знадобилось дільничному інспектору прапорщику Максиму Коржавіну аби в повній темряві знайти в лісових хащах, в 4 км від державного кордону, шестидесятип'ятирічну громадянку України.

Під час розмови з дільничним жінка розповіла, що приїхала вона до своєї матері з м. Харкова і під час прогулянки біля рідного села в сутінках заблукала. Злякавшись вона намагалась додзвонитись до служби порятунку, але зв'язок з українським оператором мобільного зв'язку МТС був дуже нестійкий і вона скористалась роумінгом.

Вже за півгодини перелякану жінку дільничний доправив до місця проживання її матері.

Олександр ДУДКО,
помічник начальника прикордонного загону
- начальник прес-служби, підполковник



Теги:кордон, прикордонники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar