реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Заблокували районне відділення пошти

У Бахмачі обурені селяни з сіл району провели попереджувальне блокування районного відділення «Укрпошти» - вони вимагають припинити закриття сільських поштових відділень. Протестувальники дали кілька днів генеральній дирекції ПАТ «Укрпошта» для виправлення ситуації. Якщо їх не почують – акція буде продовжена 31 серпня.
Перед у акції веде сільський голова Гайворона Валентин Бойко.

Нагадаю, що раніше відбувся бунт селян в Атюші Коропського району, обурення листами висловлюють мешканці сіл Чернігівського, Сновського, Куликівського та інших районів. Готуються до протестних акцій члени Асоціації регіональної преси Чернігівщини, яким генеральний директор ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський (на фото) порадив робити … цікаві газети. Щоправда, не розказав як їх робити такими, якщо він знищує передплату. Скажімо, тільки корюківська районна газета «Маяк» вже втратила 800 передплатників через закриття сільських поштових відділень. Для газети з накладом 4 тисячі примірників це катастрофа.

Мешканці Атюші вже погрожували перекрити трасу міжнародного значення Київ- Бачівськ (реально вона проходить від Києва до Москви) в знак протесту. Тепер такий намір висловлюють і мешканці Бахмацького району. Схоже, що перекриття траси міжнародного значення буде на Чернігівщині не в одному місці. Якщо влада чутиме тільки ген директора «Укрпошти» і не чутиме селян.

Василь ЧЕПУРНИЙ,
Чернігівська область."Голос України"



Теги:Володимир Омелян, закриття сільських відділень, Укрпошта, Ігор Смілянський


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Якщо селяни будуть блокувати районне відділення, і не дадуть йому працювати, то Укрпошта закриє і його, районне. І настане середньовіччя.
avatar