реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"За запрошенням Зеленського"

В Україну пустили знімальну групу пропагандистського телеканалу Міноборони Росії "Звєзда".

Про це пропагандисти повідомляють у себе на сайті.

Росіяни записали відео, як проходять митницю в Києві після перельоту з Мінська, а потім ведуть зйомку на Майдані.

Знімальна група, за словами співробітниці "Звєзди" Діани Сіразі, вирішила перевірити, чи пустять їх в Україну після того, як президент Володимир Зеленський запросив відомих представників пропагандистських ресурсів країни-агресора приїхати на Донбас.

Нагадаємо, Зеленський під час Нормандської зустрічі запросив Володимира Соловйова на Донбас. Соловйов у відповідь нагадав, що йому заборонений в’їзд до України.

Крім того, за словами головного редактора іншого російського пропагандистского ресурсу Маргарити Симоньян, Зеленський запропонував "журналістам" RT і РІА Іллі Петренку та Ілоні Руднєвій приїхати до Києва, попри те, що їм, як і Соловйову, заборонений в'їзд до України.
Прямий

Ні візиту російських пропагандистів до України!

Координаційна та Стратегічна ради Руху Опору Капітуляції приєднується до заяви українських медійників щодо недопустимості згоди влади на дозвіл російським журналістам-пропагандистам відвідувати Україну.

Ми рішуче засуджуємо заяву Зеленського, в якій він запросив пропагандистів приїхати в Україну.
Ми також рішуче засудужуємо бездіяльність СБУ та інших силових структур, через яку російські пропагандисти каналів "Звєзда", НТВ, Росія-1 вже приїздять в Україну й ведуть тут свою підривну діяльність.

Нагадуємо президенту: за російськими ЗМІ завжди приходять російські танки!

Партія "Європейська Солідарність" вимагає від Служби безпеки України затримати та депортувати з території нашої держави знімальну групу телеканалу "Звєзда".

Про це повідомляє пресслужба партії.

"Телеканал Міністерства оборони Російської Федерації є інформаційним підрозділом оборонного відомства країни-агресора, який причетний до найбрудніших інформаційних операцій проти України. Телеканал бере безпосередньою участь у розгортанні військової агресії проти України та несе пряму відповідальність за загибель українських громадян", - заявили у "ЄС".

Партія також вимагає дати оцінку діям посадових осіб, які допустили в’їзд на територію України російських військових пропагандистів.



Теги:інформаційний простір, гібридна війна, перемога Зеленського, телеканал звезда


Читайте також



Коментарі (0)
avatar