реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

За скаргою сусідки скинули лелече гніздо...

Команда району електричних мереж так швидко вранці опустила на землю лелече гніздо, що всі ми були ошелешені таким оперативним діянням і неприємним результатом боротьби з безпечністю дротів…

Іван Трохимович, який все це бачив і обурився скиданню гнізда навпроти його двору (оце знайшлася проблема для електриків у час війни!), з прикрістю дізнався, що скаргу написала ...дружина! Отакої! Емоції, гнів, з’ясування стосунків. Як виявилося, нічого такого дружина не писала… А хто? От і думай, кому «заіскрило» від лелечого сусідства.

… Усе-таки на кутку вирішили зустріти лелек з новим місцем для облаштування гнізда. Не мають вони страждати через людські розбірки-«прибамбаси». З Мени була викликана спеціалізована команда верхолазів (арбористів), яка й облаштувала неподалік на верхівці в’яза металеве колесо (на знімку спилювачі гілок та дерев Олександр та Ярослав Хрущі, Олександр Кармазін та задоволені сусіди…)

Сьогодні на кутку справжнє свято. З’явилися лелеки, які, сподіваємося, на своїх крилах принесли відчуття близького миру, без куль і втрат! Нове гніздо їм сподобалося!!!

Сергій ПАВЛЕНКО



Теги:лелеки, Дягова, Сергій Павленко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar