реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

За обман лікарів жінку судитимуть

У Ніжині місцева мешканка викликала медиків та сполошила владу, заявивши, що нещодавно приїхала з Італії і має ознаки COVID-19. Проте згодом поліції стало відомо, що тест на коронавірус у неї негативний, вона не має закордонного паспорта і, звісно, ніколи не перетинала кордон.

Цілий тиждень вона була в інфекційному відділенні районної лікарні, а нині її відпустили додому.

Як повідомив сектор комунікації поліції Чернігівської області, поліція вбачає у діях жінки одразу три правопорушення: поширення неправдивих чуток, що можуть викликати паніку серед населення або порушення громадського порядку (стаття 173-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення), неправдивий виклик спеціальних служб, таких як поліція та медики (стаття 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення), розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді (стаття 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

За останнє правопорушення на жінку накладено штраф. Протоколи за поширення неправдивих чуток та неправдивий виклик спецслужб спрямують до суду і адміністративної комісії для розгляду та прийняття рішення.
"Голос України"



Теги:Поліція, корновірус, фейки, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar