реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

За нього й агітували

Ось це український народ в одному фото. Колишній дисидент Степан Хмара і колишній генпрокурор Віктор Шишкін - розробники Конституції. Які в 2019 році агітували за Зеленського, сьогодні на урочистому засіданні Ради з нагоди Дня Конституції в футболках з написом - "Зе вбивця Конституції". Під час виступу Зеленського.

Залишилось - ще їм разом затягнути сумну пісню. І буде зовсім по нашому. Дисидент, прокурор та клоун, якого вони зробили президентом, разом співають про тяжку долю України.

Олег ХЕЛГІВ

Ні, лозунг абсолютно правильний. І хто б його не викоритстовував, це, вочевидь, доречно. Я не застосовую сепарацію за стилем: "Не йому про це казати". Але просто рекламувати цих осіб не хочу. Шишкін (у меншій мірі) та Хмара (на всі 1000%) дуже жорстко, брутально й несправедливо боролися проти Порошенка. Обидва, особливо Хмара, несуть пряму відповідальність за те, що сьогодні маємо в Україні.

А стосовно прозріння... То воно ж містить дві складові: усвідомити, яке зло ти вчинив, і більше ніколи того зла не повторювати. А ви спробуйте десь поблизу Хмари просто сказати слово "Порошенко". Ви там не лише про Пороха наслухаєтеся усіляких гидотних фейків. Ви, як підійде за контекстом, ще й виправдання Зеленського отримаєте. Бо ж "головне, щоб не Порошенко".

Я це просто для нагадування. Бо в нас часом пам'ять стає короткуватою. Скаже людина якусь одну-єдину правильну фразу, то там уже сотні лайків та захоплення повні штані. А повернеться до свого постійного брудного стану, то раптом усі дуже здивовані: "Як же так, ми ж у нього вже вірити почали!"

Тарас ЧОРНОВІЛ



Теги:Віктор Шишкін, Степан Хмара, команда ЗЕ, День конституції, порошенко, Тарас Чорновіл


Читайте також



Коментарі (0)
avatar