реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Виття навколо Порошенка

Я вже чую, як наростає виття на зелених пліснявих болотах. Порошенко після осінніх провокацій влади тепер наперед анонсує всі свої візити. Й далі подає хряку офіційні запрошення від керівних органів тих країн. Стиха по падлючому відмовити вже не вийде. Забороняєте - отримаєте відповідний приліт у тім'ячко.

З Німеччиною для Зе особливо болісно. Він же туди зібрався на Мюнхенську Безпекову Конференцію. А там Порошенко. Він ніби ж виступати не планує, має передбачені зустрічі й переговори з рядом європейських політиків. Ну, й поспостерігає, як оце Z вкотре там ганьбитиме Україну. Досі пекельно соромно за зрадницький виступ 19 лютого 2022 року.

З Ізраїлем те саме. Туди вже злітали з підтримкою половина світових лідерів. Єдиний, кому офіційно відмовили в прийомі - цей самий Zеленський. Порошенка запросили. Був би в Zе розум та бажання хоч щось зробити для країни, а не лише її нищити, міг би передати пакет офіційних пропозицій через Порошенка. От я колись був у опозиції, а мені з уряду під мої парламентські візити спеціальні директиви й пропозиції для переговорів готували. Але ж це зелене скорше вдавиться.

А з Польщею? Те саме. Після переговорів Zе з Туском ситуація для нас там знову погіршується. І маю відчуття, що це і є метою зеленої опи - оточити Україну поясом неприязні й нестабільності. А тут якийсь Порошенко їде до Варшави, де зустрінеться із своїм другом Дональдом Туском і спробує щось залагодити... Ой, очікую я тут якихось провокацій і дикості від цієї антиукраїнської влади...

Тарас ЧОРНОВІЛ



Теги:Тарас Чорновіл, порошенко, Україна - Ізраїль, команда ЗЕ, Україна - Польща


Читайте також



Коментарі (0)
avatar