реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

За "козлів" доведеться відповідати!

Досвід Януковича нинішню владу, судячи з поведінки Ірини Луценко, нічому не навчив

Блатна лексика пані Луценко, крім стилістичних збігів з попередньою владою, демонструє ще одну важливу річ. Оце «Олег, вынеси козла!» чітко показує поділ на своїх та чужих для нинішньої правлячої верхівки.

Бо, виявляється, Олег Недава, який до обрання в Раду працював бухгалтером Юри Єнакієвського - він для Ірини Луценко свій. «Классово близкий Олег». Хоча, цей Недава, в часи Януковича разом зі своїм патроном Іванющенком брав участь в розкраданні сотень мільйонів бюджетних гривень. А от свободівець Левченко, якого хоч і можна за щось критикувати, але, наскільки відомо, він не вкрав ані завод, ані бюджетні кошти, так от Левченко для дружини генпрокурора – «козел».

На жаль, досвід Януковича нинішню владу, судячи з поведінки пані Луценко нічому не навчив. А досвід цей простий: якщо ви плекаєте корупціонерів і поводитесь як гопота з підворотні, то не варто дивуватись, коли вас копняками гнатимуть з владних кабінетів.

В перекладі на зрозумілий для вас жаргон, пані Луценко, це значить: «за «козлов» непременно ответите». Рано чи пізно. Спитайте хоча б Януковича.

Дмитро ГНАП

Довідка "Сіверщини".

Ірина Нарембик (справжнє її прізвище) народилась 1966 року у Дубно Рівненської області. Батько працював керівником "Дубновантажавтотранс" та " Українські новітні телекомунікації", які згодом передав дочці. Ірина ж за часів керівництва її чоловіком Юрієм Луценком МВС отримала корупційні пільги при переведенні всіх структур міністерства на обслуговування цією фірмою.

З майбутнім чоловіком познайомилась під час навчання. Нагадаємо, що Юрій Луценко є сином секретаря Рівненського обкому комуністичної партії.

Згідно декларації, Ірина Луценко володіє двома квартирами в Києві площеюю 181 кв. м і 92,2 кв. м. також вона є власницею будинку площею 203,9 кв. м і земельної ділянки площею 775 кв. м в м. Дубно та двох автомашин.



Теги:Дмитро Гнап, олег Недава, олігархат, Ірина Луценко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar