реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

За фасадом автотрощі біля Брусилова

Сьогодні до багатьох сімей в нашій області прийшло велике горе: ДТП, в якому загинуло 13 громадян та семеро травмовано. Такої трагедії на території нашої області не було з часів СРСР, коли на гомельській трасі автобус зіштовхнувся з вантажівкою, яка була завантажена селітрою. Тоді згоріло 16 чи 18 пасажирів.

Мене, як колишнього співробітника ДАІ, зацікавили два факти. Перше: заява прокуратури області , що основною причиною можуть бути дорожні умови. Не виключаю, всі бачили яка була погода. Який підтекст я бачу - хто буде платити за загибель людей і матеріальні збитки: перевізник, страхова, чи дорожники? Не часто представники влади підозрювали державні організації (в даному випадку державну дорожну службу), простіше було все скинути на водія чи перевізника. Будем надіятись, що це прояви принциповості прокуратури і слідство пройде прозоро і об'єктивно.

І другий, неприємний момент, про який пересічні громадяни мало знають. Іде жорстока конкуренція між «старими» перевізниками, АТП і новими, які більше займаються нерегулярними перевезеннями. Якщо ви помітили, у більшості статей по цій НП почали роздмухувати проблему по страхуванню, що пасажирів не страхують. Слідство покаже, а для журналістів - актуальна тема, провести своє розслідування. Ще людей не похоронили, а вже є спроба використати горе в конкурентній боротьбі. Будемо всі відслідковувати , як буде йти розслідування.
Велике співчуття сім’ям загиблих та травмованих.

Валентин АВРАМЕНКО



Теги:прокуратура Чернігівської області, Борзна, Валентин Авраменко, Страхові виплати, ДТП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar