реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

За добу -- 4 смерті і 3 травми

Протягом минулої доби зареєстровано 13 надзвичайних подій, з них: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 6 пожеж, 4 випадки загибелі людей на водних об’єктах та 1 випадок виявлення боєприпасів. Внаслідок цих подій 4 особи загинули та 3 особи отримали травми. Про це повідомило обласне управління з надзвичайних ситуацій.
Дорожньо-транспортні пригоди -2:
- в смт Козелець по вул. Московській о 9 год. 19 липня водій автомобіля „ЗАЗ-110307” здійснив зіткнення з мопедом „Дельта”. Внаслідок зіткнення водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Козелецької центральної районної лікарні.
- в м. Прилуки по вул. Київській о 16 год. 30 хв. 19 липня водій мопеда „Хонда Діо” здійснив зіткнення з автомобілем „Форд Сієра”. Внаслідок зіткнення водій мопеда отримав тілесні ушкодження.

Події на водних об'єктах - 4:
- з р. Десна в с. Салтикова Дівиця Куликівського району о 17 год. 30 хв. 19 липня місцевими жителями було піднято на поверхню тіло мешканця м. Шумськ Тернопільської області,1986 року народження, який потонув 15 липня. Причина смерті встановлюється.
- в р. Вара, в с. Бучки Новгород-Сіверського району об 11 год. 19 липня рятувальниками рятувально-водолазної станції м. Шостка Сумської області було піднято на поверхню тіло мешканця с. Бучки, 1976 року народження, який потонув 18 липня. Причина смерті встановлюється.
- в р. Десна, в м. Чернігові на пляжі „Золотий берег” о 10 год. 20 хв. 19 липня рятувальниками Чернігівської рятувальної станції № 1 було піднято на поверхню тіло мешканця м. Чернігова, 1985 року народження, який потонув 18 липня. Причина смерті встановлюється.
- в р. Мена, в м. Мена о 16 год. 20 хв. 19 липня рятувальниками Сосницької рятувально-водолазної станції було піднято на поверхню тіло мешканця м. Мена, 1961 року народження, який потонув о 13 год. 20 хв. 19 липня. Причина смерті встановлюється.




Теги:надзвичайні події, ДТП, мена, Бучки, потопельники, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar