реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

З життя Джо Байдена

На фото 30–річний сенатор Джо Байден приймає присягу поруч з лікарняним ліжком Джо Байдена–молодшого, 1973 рік, Уілмінгтон, Делавер, США. Джо Байден вперше став сенатором за декілька днів до свого 30-річчя. Це було у 1972 році і з того часу він переобирався від штату Делавер.

Однак, не всі знають, що радість Байдена від першої перемоги тривала недовго. Через десять днів машина з його дружиною і дітьми потрапила в страшну аварію.

Його дочка і дружина загинули, а двоє синів опинилися в лікарні. Байден прийняв рішення відмовитися від посади і присвятити своє життя вихованню синів, заявивши: "У вас може бути інший сенатор, але у них не може бути іншого батька".

Однак, соратники змогли переконати його в можливості суміщення ролі хорошого батька і політика. І як виняток, процедура прийняття присяги була проведена в лікарняній палаті його синів.

Джо Байдена не зламало навіть те, що у 2015 році його син Бо, який вижив у тій аварії, помер від рідкісного різновиду раку мозку.

У тому ж 2015 році був здійснений можливий замах на вбивство політика. Пролунали постріли в бік його будинку. Секретна служба почула їх, а потім побачила, як від будинку від'їжджає автомобіль…

Сьогодні, як і багато років тому, Джо так само міцно тримає удар та демонструє незламність у найголовнішій битві свого життя.

Дмитро ЧЕКАЛКІН



Теги:Дмитро Чекалкін, американські вибори, Джо Байден, Політики


Читайте також



Коментарі (0)
avatar