реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

З щоденника кота Зеленського

Кажуть, всі коти схожі з їх власниками. Це правда. Мені теж подобається цілий день лизати собі яйця!

Всю ніч спав на сукні хазяйки, періодично драв об неї пазурі. Навіть не помітила, так і пішла на зустріч! Мабуть, вже звикла що попало вдягати.

Приходив ІВК. Не люблю його. Від нього псиною тхне. Хотів насцяти йому в мешти, хазяїн зробив страшні очі і зачинив мене у шафі.

Кажуть, що хазяїн не доїдає і не досипає, бо постійно працює. Сам не вірив, доки не побачив на власні очі.Серед ночі прийде з роботи і до миски моєї. Не дай Боже так зголодніти!

Сьогодні хазяїн об мене випадково перечепився і дав такого підсрачника, що летів я по сходах, аж вітер свищав. Перерахував кожну сходинку, сиджу внизу. Рябошапка, Гончарук, Богдан, хлопці, я з вами!

Подивився по тєлєку, що борщовий набір знов здорожчав. І гречка. Сховав трохи риби під килимом на чорний день.
За тиждень знайшли і насварили мене. Не розумію, чому хазяїн може мати офшори, а я ні?!

Щось трапилось. Всі носяться по хаті, розмовляють про вагнергейт якийсь. Хазяїн постійно п'є валер'янку. Мені теж налив.

Приходив Разумков. Хазяїн насцяв йому в мешти. Сказав, що це я. Шкодує, що до нього не ходить Порошенко, бо тоді б взагалі насрав.

Майже не спить по ночах. Або дивиться старі випуски Вечірнього кварталу і плаче, або телефонує світовим лідерам і дихає в слухавку. Валер'янку з рук не випускає. Я так незабаром збухаюся.

Всі коти як коти, а я пишу чергову промову хазяїну, поки він спить.
Вмію як вмію, даруйте.

Ірина БЄЛЬЧИЧ



Теги:гумор, команда ЗЕ, Зеленський, порошенко, Разумков, 95 квартал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar