реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

З програми "Шкільний автобус" забрали гроші. Перекривать трасу чи владу?

Народний депутат України Олег Медуниця повідомив "Сіверщині", що сьогодні бюджетний комітет, очолюваний регіоналом Гєллєром, проголосував за зняття коштів з програми "Шкільний автобус". І це в той час, коли під Городнею батьки перекривають трасу, бо їх дітей не возять у школу -- нема бензину на шкільний автобус.

Олег Медуниця:" Щойно закінчилося перше засідання бюджетного комітету. Не все так гладко у влади. Так, наприклад, уряд просив погодити перекидку коштів по Міносвіті з програми "Шкільний автобус" мінус 31 млн. на Одеську юракадемію Ківалова тіпа за виконані роботи по ремонту( 21 млн) і профтехосвіту 10 (млн.). Я виступив з пропозицією на профтехосвіту дати, а на Юракадемію ні. Вони вуз багатий, деруть плату за освіту добре -- хай викручуюються. Навіть регіонали деякі обурювалися. Питання ставилося чотири рази. Таки продавили".

Народний депутат Олег Медуниця повідомив, що з чернігівських депутатів, які входять до бюджетного комітету, проти голосував Валерій Дубіль, Куровського не було, а Владислав Атрошенко завжди голосує, як влада.



Теги:бюджетний комітет, Шкільний автобус, Ківалов, Олег Медуниця


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
При такій ситуації віднайшли 2.5 млн. гривень на будівництво в Чернігові собачатника для одночасного утримання, лікування та кастрації 193 бродячих псів. А для перевозки школярів грошей нема. Про це повідомив портал Gorod.cn.ua.
avatar