реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

З понеділка – навчання у звичному режимі

Через скарги батьків у Чернігові скасували змішану систему навчання, викликану спалахом короно вірусної хвороби.

Її ввели на випередження хвороби через тиждень після початку навчального року. Суть її полягала в тому, що частина дітей навчалася в класі, частина – вдома, потім мінялися.

Юрист, голова обласної організації Народного Руху Володимир Петрушанко на прохання батьків роз’яснив, що перевести школяра на дистанційну форму навчання може педагогічна рада на підставі заяви батьків. А переводити всіх учнів на змішану форму навчання без заяв батьків школярів ніхто не має права.

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко, як повідомила прес- служба міської ради, сказав, що ситуація із захворюванням у місті не є критичною і дозволяє повернутися до звичної форми навчання. «З понеділка статистика пішла на спад, останні два дні в місті зафіксовано лише 13 випадків захворювання, - каже Владислав Атрошенко. - В зв‘язку з цим, дав доручення управлінню освіти поки що відновити освітній процес у школах міста за звичним режимом, коли на навчання приходять усі учні. Будемо дивитися на ситуацію з кількістю хворих. Як діяти далі - час покаже»."Голос України"



Теги:змішане навчання, короновірус, пандемія, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar