реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

З піни Мертвого моря

Дорогою з Чернігова до Києва побачила банер від чергового проекту Коломойського з промовистим слоганом: «Ми не слуги, а господарі».

Оце правда! Перша партія - кумедний проект, який «проканав» навіть під назвою телесеріалу. Обрали, з‘їли, не обляпалися. Руками веселих клоунів хочуть поховати всі надбання України, перемоги українського війська і українських дипломатів. Та й приберуть цю публіку з політики.

І тоді вийдуть з піни Мертвого моря 33 богатиря і стільки ж богинь під соусом нової партії того ж автора «За майбутнє» ( ну це як «За життя», з тими ж далекоглядними планами на найближче братнє зарубіжжя, тільки гаманець інший).

Час виборів для мене завжди важкий і сумний: стільки розчарувань! Коли тягнеться до партійних радощів людина недалека, я не розумію: а нащо вона мені? Коли розтягують ветеранів по проросійським партіях, я розумію, для чого це партіям треба. Не розумію, для чого ж принципові і розумні люди, які тільки-но захищали країну, йдуть до партій і партійок, які ласкаво поглядають у бік агресора???

Чи я щось не так зрозуміла?

Тетяна МИРГОРОДСЬКА



Теги:Коломойський, єврейське лоббі, Тетяна Миргородська, За майбутнє


Читайте також



Коментарі (0)
avatar