реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

З майбутньою дружиною познайомився через ...інтернет

Від Сосниці до Мени — менше 20 кілометрів. Але сосничанин Андрій Портний познайомився зі своєю майбутньою дружиною Анною з Мени... через Інтернет.

«І хто зробив перший крок до знайомства?» — питаю. Сосницький селищний голова Андрій Портний сміється: «Ну, я лайкнув її повідомлення, але вона написала першою». І по паузі додає: «Недарма кажуть в Україні, що у нас жінка чоловіка вибирає, а не навпаки...»

Андрій Портний — наймолодший селищний голова на Чернігівщині: йому 30 років. Але в селищну раду провів зі своєї команди аж 14 депутатів із 26. А висували своїх 18 (тобто пройшли майже всі). Такий успіх молодої команди у доволі консервативному селищі, можливо, пояснюється втомою від попередника, який керував... 29 років. А можливо, і програмою нового селищного голови: у ній 17 пунктів — і всі реальні, зовсім позбавлені політики. Скажімо, налагодження енергозберігаючого вуличного освітлення та організація вивезення сміття (нині вивозиться тільки з багатоквартирних будинків). Також хочеться дійти і до переробки сміття, щоб Сосниця була чистою, зеленою та красивою скрізь, навіть на околицях. А ще у програмі — навести лад на кладовищах, вирішити проблему бездомних псів. Як бачите, жодної політики.

До чоловіка — корінного мешканця Сосниці — перебралася й дружина. Власне, й робоче місце він їй звільнив: працював помічником судді та перейшов у адвокати, а його місце зайняла майбутня дружина. Анна саме закінчила виш, і проблема працевлаштування була вельми актуальною. Чого не зробиш для коханої!

Андрія ж призвали на військову службу — пройшов її у прикордонних військах, недалеко від рідних місць — на північному кордоні Чернігівщини. «Чекали відправки у зону АТО, але чомусь наш підрозділ туди не послали», — каже Андрій.

Нині у подружжя підростає 11-місячний син Михайло, і молоді батьки уже обговорюють пироги з кумами — за нашим звичаєм їх печуть на рік дитини та йдуть у гості. А одне одного інколи балують своїми коронними стравами — суші та чебуреками.

Василь ЧЕПУРНИЙ Голос України

Фото з сімейного архіву Портних.



Теги:Василь Чепурний, Сосниця, самоврядування, мена


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Душа радіє, коли поруч щастя. Щастя вам безкінечного, молодята!
avatar