реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

З історії "демократії", яка не відбулась

Члену КПСС Собчаку варто було вчасно вийти з цієї самої комуністичної партії і виступити проти Янаєва і компанії, у яких тряслися рухи під час заколоту, і цього викладача Ленінградської спецшколи МВС росії негайно зарахували в "демократи". Під час виборчої кампанії листівки (тоді на росії листівки ще мали якесь значення) розклеював особисто підростаючий російський нацист і майбутній спів-ідеолог воєнних злочинів росії в Україні Дмітрій Мєдвєдєв.

На посаді мера Санкт Петербурга часів Анатолія Собчака комерцією, яка полягала у вивезенні ресурсів (ліс, нафтопродукти) на Захід повним ходом займались КГБ-істи під управлінням майбутнього російського диктатора Владіміра Путіна. Рівень корупції вже тоді в Пітері став зашкальним і здивував навіть слідчих генпрокуратури рф.

Таким чином модель реваншу імперців над демократами було обкатано на прикладі Санкт Петербурга, очолюваного Анатолієм Собчаком. Цю модель відтискання від влади псевдо-демократів традиційні гебісти продовжили і розвинули, відтіснивши від влади старого, хворого і змученого алкоголем Бориса Єльцина.

До моменту російського масштабного вторгнення на українських телеканалах з'являлась донька Анатолія Собчака - Ксєнія. Яка свого часу теж зіграла в ту ж саму гру з путіним, що і її батько - під час президентських виборів виконала партію демократів в опері, партитуру якої розписали на Луб'янці. Ця дама ще деякий час надмінно повчала українців щодо природи війни її країни проти України. Поширюючи фсб-шну тезу про те, що росіяни воюють не проти українців, а з США.

На фото: Анатолій Собчак і майбутній диктатор росії Владімір Путін на відпочинку. Період транзиту влади в росії від псевдо-демократів до упоротих російських фашистів. Середина 90-х років. Відео і фото оприлюднило фінське видання Yle з відеокасети середини 90-х років.

Дмитро ТУЗОВ



Теги:режим Путіна, Єльцин, фсб, КДБ, Собчак


Читайте також



Коментарі (0)
avatar