реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Всеукраїнський конкурс краси «Miss Teen Ukraine - World 2010»

У цьому році в Одесі в черговий раз пройде конкурс краси «Miss Teen Ukraine - World 2010».
Конкурс вперше пройшов у 2008 р, і з тих пір продовжує залишатися гарною традицією нашої країни. Брати участь у конкурсі можуть усі дівчата віком від 14 до 23 років включно. Кастинг проходить по всіх областях України; на даний момент зареєструвалися дівчата з понад 15 областей країни. До кінця кастингу залишається 3 тижні. Фінальний етап відбору пройде в Одесі 4 грудня 2010 Дату проведення фіналу конкурсу організатори вибрали 18 грудня 2010 року.

Призовий фонд цього року - 200 000 грн. Всі дівчата отримають подарунки від спонсорів заходу, що може стати приємним сюрпризом напередодні Нового року. Переможниця конкурсу отримає також можливість представляти нашу країну на міжнародному конкурсі «Miss Teen World». Іншими цінними призами будуть путівки на кращі п'ятизіркові готелі світу, ювелірні прикраси, побутова техніка, сертифікати в SPA салон і багато інших подарунків.

На фінал конкурсу планується запросити відомих виконавців, таких як Євгенія Власова, група NEVERGREEN з Данії, балет YES, колектив Дюк-Тайм та ін в якості VIP гостей.

«Miss Teen Ukraine-World» працює під патронатом міжнародного конкурсу «Miss Teen World». Конкурс складається з чотирьох етапів: Всеукраїнський кастинг, фінальне шоу на театрально-концертному майданчику та телевізійний фільм. За словами організаторів конкурсу, краса грає важливу роль в нашому житті, але нарівні з нею, невід'ємними поняттями також залишаються гармонійний розвиток особистості, сімейні цінності та благодійність.

Головним організатором конкурсу є Юлія Огрохіна, модель, Mrs.Ukraine-World і переможниця конкурсу «Кращий молодий підприємець року».

Сайт українського конкурсу «Miss Teen Ukraine»: www.missteenurkaine.ua







Теги:«Miss Teen Ukraine - World 2010»



Коментарі (2)
avatar
1
Парадокс:
Современные женщины носят парики, красят волосы, накладывают фальшивые ресницы и ногти, делают коррекцию фигуры и подтяжку лица, вставляют силикон куда не лень....
А потом ещё жалуются, что так трудно встретить настоящего мужчину!
avatar
2
Смех - смехом :))) Так это ж всё -- для вас, для мужчин !!! А так ведь после свадбы как снимет парик, как отклеит ресницы... Как выйдет в халате... "Хто це? Що це??" Бедные мужчины :)))
avatar