реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

ВР буде розпущена?

Ще до початку виборів «Сіверщина» прогнозувала, що нова Верховна Рада буде жити не більше півтора року. Тоді прогноз газети сприймався скептично всіма політичними силами.

…Свіже повідомлення: лідер «УДАРу» Віталій Кличко приїхав серед ночі до своїх колег, які блокують президію Верховної Ради, обговорити тему… позачергових парламентських виборів.

Визнання судом незаконності депутатства двох далеко не опозиційних депутатів — брата Балоги та вінницького Домбровського — також є сигналом: щось готується. Нагадаємо, що 5 депутатів досі не вистачає у Раді — ЦВК визнала вибори у п’яти округах незаконними. І щось не чути про призначення нових виборів.

Навіть лідер фракції регіоналів Єфремов визнав можливість нових виборів. І, звісно, запевнив, що правляча партія їх виграє.

Між тим, деморалізовані українські націонал-демократи під орудою 80-річного Дмитра Павличка ухвалили звернення «Геть від кремлівського ярма!», де підписи багатьох відомих інтелігентів категоричні, як ніколи, у зверненні до Віктора Януковича: «Єдиний референдум, який сьогодні відповідає волі українського народу, — це референдум щодо негайного припинення Ваших повноважень на посаді Президента як особи, що через антинародну, антиукраїнську політику та узурпацію влади втратила легітимність і моральну підтримку суспільства».

Три крапки. Далі буде.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:удар, позачергові вибори, Кличко, розпуск ВР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar