реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Вперше відбудеться прославлення нового святого

7 грудня 2011 року, в день пам’яті святої великомучениці Катерини (305-313), великомученика Меркурія (ІІІ), мученика Меркурія Смоленського (1238) та преподобного Меркурія, посника Печерського, в дальніх печерах (ХІV), у Чернігові в кафедральному соборі святої великомучениці Катерини відбудеться прославлення в лику святих священноігумена Меркурія Бригинського.
Божественну Літургію та чин канонізації (причислення до лику святих) очолить Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, у співслужінні сонму єпископів та духовенства Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Початок святкового богослужіння о 9.30 ранку.

Після завершення богослужіння (о 12.30) Патріарх Філарет у храмі поспілкується з журналістами.

Запрошуємо до спільної молитви.

Прес-служба Чернігівської єпархії



Теги:патріарх Філарет, Катерининська церква, Чернігівська єпархія, Меркурій Бригинський


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
ще треба написати, що готується потужна провокація на цей день. і в минули роки на Свято Вмц.Катерини москалі приводили молодь (зізнавались, що їм платять, але небагато), щоб було кому разом з нечисленими мешканцями намету дикими голосами кричати, що їх патріарх - Кирило.
вони завжди намагалися зіпсувати нам свято, а в цей раз аж додатковий намет приготували. що це буде?

хочу нагадати нашій владі - "ковбасна" революція почалась саме в Чернігові, коли обурені люди "від іскри спалахнули".. хочете перевірити ще раз?... посієте вітер - отримаєте бурю!
avatar
2
И Василь там буде однозначно
avatar
3
і навіть Бендера анонімного запрошую!
avatar