реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вони знову швиргалися ракетами

У ніч на середу, 12 червня, російські окупаційні війська здійснили пуски крилатих ракет з російських літаків ТУ-95мс, внаслідок чого по всій території України була оголошена тривога. Зокрема, вибухи пролунали у Києві та Сумах.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ та місцеві Telegram-канали.

Згідно з моніторинговими даними відомо, що росія вкотре атакує Україну ударними БпЛА типу Шахед та ракетами. Загалом вибухи пролунали на Полтавщині, Дніпропетровщині, Вінниччині, Київщині та Сумщині.

Спочатку загроза застосування ударних БпЛА була для Дніпропетровської і Запорізької областей. Відповідне повідомлення з'явилось ще о 23:35.

Тоді вибухи пролунали у Дніпропетровській області.

Моніторинги повідомили про зліт 4-х бортів Ту-95, які здійснили пуск ракет. Близько 3:00 ракети опинились в повітряному просторі України.

Зокрема, у Києві та Сумах під час ракетної атаки пролунали вибухи. Сили протиповітряної оборони Києва відбивають ворожу атаку.Вже о 4:45 було оголошено відсутність ракетної небезпеки, а по регіонах України почали оголошувати відбій повітряної тривоги.

«Внаслідок чергової повітряної атаки руйнувань у столиці не зафіксовано. Потерпілих, на щастя, немає», – написала пресслужба КМДА о 4:53.
"Слово і діло"

В той же час неспокійно було в Криму - українці знищували агресора в районі аеропорту Бельбек.



Теги:російсько - українська війна, Бельбек, ракетна атака, Крим


Читайте також






Коментарі (0)
avatar