реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Вони йдуть! Агресивно

Нещодавно у Прилуки приїздили паломники. Ну, подія так собі - мало хто куди їздить, хоча й дивно: що там у Прилуках за святощі? Чи не місце поховання зрадника України Ґалаґана біля собору московського патріархату - це там, де отець благочинний Миколай Котеленець одного разу необережно помолився і "розверзлися хлябі", тільки не небесні, а каналізаційні...Смерділо на два квартали від собору московської церкви!

Досвід офіцера ФСБ Ігоря Гіркінда, який також був "паломніком", возячи часточки "віфлеємських младєнцов" перед російсько - українською війною, свідчить: до всяких паломників треба увжано придивлятися. Не на предмет їх віри - хай вірують хоч в Магомета, хоч в Будду, хоч в сучок на дверях! - а до їх справжніх цілей.

Ось і ці паломники вивісили у Прилуках плакат проти вселенського патріарха Варфоломія, візит якого в нашу державу заплановано на День незалежности України. Вони, ці московські "каліки перехожиє" (так колись звали подібних мандрівників), насправді не молитися приїхали Іосафу Білгородському чи навіть Ґалаґану - рідному по їх зрадливих душах, а вести антиукраїнську пропаганду, розпалювати міжрелігійну ворожнечу. Адже їм носи верне і злостиву піну на губи пускає від самого факту існування Православної церкви України, незалежної від Москви, визнаної вселенським патріархом і наразі ще трьома церквами.

Питання тільки одне: чому правоохоронці тільки спостерігають за порушенням законів і громадського порядку?

Василь ЧЕПУРНИЙ

PS. На фото нечітко видно напис, тому уточнюю що там написано: "Стоп Варфоломей! Прочь антихрист от нашей святой земли!". І, мабуть, це ж саме по-грецьки.






Теги:РПЦ, московський патріархат, вселенський патріарх Варфоломій, Прилуки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar